Yayınlanma Tarihi: 04 Şubat 2014 Salı

Turizm Ve Otel İşletmeciliği Programı Öğrencileri EMITT Fuarı’nda

Üniversitemiz Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı’ndan 28 öğrencimiz 01-02 Şubat 2014 tarihinde İstanbul’da yapılan EMITT (Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı) fuarına teknik gezi düzenlediler. Öğrencilerin sektörü daha yakından tanıması, sektörün gelişimini yerinde incelenmesi ve mezuniyet sonrası bilgi ve farkındalığının artırılması amacıyla düzenlenen gezide öğrencilere bölüm öğretim görevlileri Ayhan Başçı ve Ahmet Aknar eşlik ettiler.

Bu yıl 18’incisi düzenlenen ve 71 ülkeden 4 bin 500 katılımcının yer aldığı Avrupa’nın en büyük 5. turizm fuarı olan EMITT Fuarına katılan öğrenciler, sektörden yerli ve yabancı işletmelerin temsilcilerinden gerekli bilgileri yerinde alarak, özellikle okul sonrası istihdam sorunu aşmak için daha önceden hazırlamış oldukları özgeçmişlerini ilgili işletmelere sundular.

Geziye katılan öğrenciler, teknik gezinin değerlendirmesini yaparak oldukça öğretici bir gezi olduğunu ve kariyer planlarını da tekrar gözden geçirme fırsatı bulduklarını belirttiler.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube