Yayınlanma Tarihi: 14 Mart 2014 Cuma

Aktif Yaşam Kulübü’nden Yeşilova Köyüne Kitap Desteği

Üniversitemiz bünyesinde faaliyet gösteren Aktif Yaşam Kulübü, 3.senesinde 7. Okula kitap desteğinde bulundu. Aktif Yaşam Kulübü’nün başlattığı kitap kampanyasını basında gören Yeşilova Köyü İlkokulu öğretmenlerinden Leyla Doğan, Aktif Yaşam Kulübü’nden okulları için kitap destek talebinde bulundu. Bu talep doğrultusunda Aktif Yaşam Kulübü bu sene ki 2. Kitap yardımını Sakarya’nın Yeşilova Köyü’ne yapmış oldu.

Aktif Yaşam Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Semih Kızıldağ; “Aktif Yaşam Kulübü olarak kitapların ne kadar değerli olduğunun farkındayız ve bu amaçla her sene programımıza kitap kampanyasını ekliyoruz. Her sene çoğunluğu Çorum’da kalmak üzere kitapları farklı okullara aktarıyoruz. Bu okulun bize ulaşmasını sağlayan basındaki arkadaş ve abilerimiz çok önemli bir görev üstlenmişlerdir. Projelerimizin Türkiye’nin her yerinden duyulmasını ve daha çok kişiye ulaşılmasını sağlayan değerli basın mensuplarımıza ve her projemizde olduğu gibi bu projemizinde daha etkin olmasını sağlayan Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’a değerli katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.” Dedi.