Yayınlanma Tarihi: 17 Mart 2014 Pazartesi

Bilimsel Yöntem Tartışmaları –III Konulu etkinlik Düzenlendi

Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü tarafından 13-14 Mart 2014 tarihlerinde Bilimsel Yöntem Tartışmaları-III konulu bir etkinlik düzenlendi.  Hitit Üniversitesinde görev yapan akademisyenlerin katıldığı etkinlik Rektörlük konferans salonunda gerçekleşti. İki gün boyunca süren ve altı oturum boyunca toplam 24 bildirinin sunulduğu etkinlikte bir de öğrenci sunumlarından oluşan ayrı bir oturum gerçekleştirildi.

Çoğunlukla Sosyal bilimler alanından gerçekleşen sunumlar sonrasında tartışma ve soru-cevap bölümleri yer aldı. Etkinliği düzenleyen Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Mehmet Evkuran, ara dönem olmasına karşın etkinliğe ilginin beklenen düzeyde olduğunu, Prof. Dr. Ahmet İnam’ın sunduğu açılış konferansının etkinliğe farklı bir renk kattığını ifade etti ve ayrıca sunulan bildirilerin hakemlendikten sonra Enstitü dergisinin özel sayısında yayınlanacağını belirtti.