Yayınlanma Tarihi: 17 Mart 2014 Pazartesi

Türkiye Üniversitelerarası Kros Şampiyonası Yapıldı

Üniversitemiz ev sahipliğinde, “Türkiye Üniversitelerarası Kros Şampiyonası” yapıldı. Çorum Bozboğa Köyü Kros Parkurunda gerçekleştirilen etkinliğe, 15 üniversiteden  93 bayan sporcu ve 25 üniversiteden 121 erkek sporcu olmak üzere kros şampiyonasına toplamda 214 sporcu katıldı.

Üniversitemiz Erkek Kros Takımı’nın da yer aldığı Türkiye Üniversitelerarası Kros Şampiyonası’nda; erkek takım sıralamasında Dumlupınar Üniversitesi birinci, Kastamonu Üniversitesi ikinci ve  Gaziosmanpaşa Üniversitesi üçüncü sırada tamamladı. Bayan takım sıralamasında ise Dumlupınar Üniversitesi birinci, Adnan Menderes  Üniversitesi ikinci  ve Ankara Üniversitesi üçüncü oldu.

Şampiyonada erkekler ferdi sıralamasında birinciliği Yüzüncü Yıl Üniversitesinden Mehmet Akkoyun, ikinciliği Yüzüncü Yıl Üniversitesinden Şeref Dirli ve üçüncülüğü Erciyes Üniversitesinden Cihat Ulus aldı. Bayanlar ferdi sıralamasında ise,  Dumlupınar Üniversitesinden Elif Karabulut birinci, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesinden  Sevilay Eytemiş ikinci ve Cumhuriyet Üniversitesinden Şeyma Yıldız  üçüncü oldu.

Bayanların 5 bin metrede, erkeklerin ise 10 bin metrede yarıştığı şampiyonada, dereceye giren öğrencilere madalya ve kupaları düzenlenen törenle verildi. 


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube