Yayınlanma Tarihi: 27 Mart 2014 Perşembe

Aktif Yaşam Kulübü Rektörümüzü Ziyaret Etti

Aktif Yaşam Kulübü Akademik Danışmanı Doç. Dr. Cemil Hakyemez ve kulüp öğrencileri,  Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı makamında ziyaret etti.

Toplantıda Üniversitemizin ikinci kez ev sahipliği yapacağı Ulusal Aktif Öğrenciler Kongresi hakkında, Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’a son çalışmalar hakkında bilgiler verilirdi.

Geçen yıl 62 üniversitenin başvuru yaptığı kongreye, bu yıl 65 üniversiteden bin 5 yüz 30’dan fazla öğrenci başvuruda bulunduğu ifade edilerek ulusal ve yerel basında ismine yakışır bir yer aldığı belirtildi. Ayrıca kongrenin bu yıl ulusal olarak son kez yapılmasına karar verilirken, gelecek yıl uluslararası öğrenci kongresi olarak gerçekleştirileceğinin altı çizildi.

Üç gün sürecek olan kongrenin ilk iki günü Üniversitemiz Rektörlüğü Konferans Salonu’nda yapılacak olup, Türkiye ve dünyanın gündemindeki önemli konular bilimsel olarak ele alınacaktır.