Yayınlanma Tarihi: 04 Mart 2014 Salı

Rektörümüz FEF ile Kahvaltıda Bir Araya Geldi

Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığı, Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ın katılımlarıyla kahvaltılı bir toplantı düzenledi. Toplantıya Dekan Prof. Dr. Mehmet Demiryürek ve yardımcısı Doç. Dr. Naki Çolak, bölüm başkanları ile tüm öğretim elemanları katıldı. Samimi bir atmosferde gerçekleşen kahvaltının ardından Prof. Dr. Mehmet Demiryürek, Fen Edebiyat Fakültesi’nin gelişmesi ve ilerlemesi için gerekli donanım ve altyapı çalışmalarında, sosyal ve kültürel etkinlikler düzenlemede, bilimsel çalışmaları desteklemede ve Üniversitemize katma değeri olacak her tür çabanın hayata geçirilmesi noktasında Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ın sürekli destek ve teşviklerini gördüklerini ifade ederek kendilerine bütün gayret ve yardımlarından dolayı teşekkür etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Fen Edebiyat Fakültesi mensuplarına hitaben yaptığı konuşmada öncelikle böylesine sıcak ve içten bir ortamda Fen Edebiyat Fakültesi öğretim elemanlarıyla bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek sözlerine başladı. Genç bir üniversite olmalarına rağmen hızla yol alındığını, yapılan ses getirici çalışmalarla Hitit Üniversitesi’ni markalaştırma sürecinde önemli işler başarıldığını ifade etti. Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, Üniversitemiz bünyesindeki her tür sorun ve eksikliğin oturup konuşularak diyalog yoluyla çözülmesinin mümkün olduğunun altını çizdi. Böyle hareket edildiği zaman, aslında hiç de büyük problemlerimizin bulunmadığı görülecektir, diyen Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, yapılması gerekenin sadece imkânları kullanarak çalışmak olduğunu vurguladı. Özellikle genç akademisyenlere yönelik büyük fırsatların bulunduğunu belirterek Üniversitemiz bünyesindeki ilgili öğretim elemanlarının bunları kullanmaları çağrısında bulundu. Akademik yayın yapma ilkeleri ve BAP kapsamındaki projelerde dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında da çok çarpıcı ve yararlı bilgiler veren Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, rektör olarak kendisinin temel meselesinin şehrine, bölgesine ve ülkesine kalıcı katkılar sağlayacak işler başarmak olduğunu belirtti.

Fen Edebiyat Fakültesi öğretim elemanlarının soru, sorun ve önerilerine de yer verilen toplantının sonunda Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Demiryürek ve tüm öğretim elemanlarına teşekkür ederek böylesine güzel vesilelerle yine bir araya gelme temennisinde bulundu. 


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube