Yayınlanma Tarihi: 05 Mart 2014 Çarşamba

Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası’ndan Rektörümüze Ziyaret

Çorum Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı Muzaffer Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı makamında ziyaret etti.

1-7 Mart Muhasebe etkinlikleri kapsamında kamu kurum ve kuruluşları ziyaret ettiklerini ifade eden Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Muzaffer Yıldırım, Üniversitemizdeki memnuniyet verici gelişmeleri yakından takip ettiklerini belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, ilimizdeki Sivil Toplum Kuruluşlarıyla ortak çalışmalar yürütmekten son derece mutlu olduklarını, Üniversitemizi çok daha iyi yerlere getirmeyi hedeflediklerini ve bu yolda azimle çalışmalar yürüttüklerini ifade etti.