Yayınlanma Tarihi: 10 Nisan 2014 Perşembe

Bilgi işlem Daire Başkanımız Yrd.Doç.Dr. Mustafa COŞAR Kanal19 Bakış Açısı Programına Konuk Oldu

Sayın Ahmet ÖLÇER Bey’in sunduğu Kanal 19 TV’de yayınlanan ve geniş kitlelerin izlediği Bakış Açısı programına Hitit Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanı ve Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Mustafa COŞAR konuk oldu.

İnternet ve internet Haftasının konuşulduğu programda İnternetin bugüne kadarki süreçleri, teknik konulara da yer verilerek anlatıldı.

İnternet Haftasının anlamı ve önemi üzerinde durulan programda İnternetin sağladığı faydalarına ve dikkatsiz kullanımlarda oluşabilecek olumsuz yönlerine de değinildi.

Ayrıca sosyal medya araçları, kullanım profilleri ve özellikleri hakkında geniş ve güncel bilgiler verildi.