Yayınlanma Tarihi: 13 Nisan 2014 Pazar

Çorum Hitit Vakfı Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Kısa bir süre öncesinde isim değişikliği ile birlikte yeni yönetimini oluşturan Çorum Hitit Vakfı’nın değerlendirme toplantısı yapıldı. Çorum Hitit Vakfı Merkez ile Ankara Şube Yönetim, Danışma ve Denetim Kurulu Üyelerinin katıldığı toplantının açılış konuşmasını yapan Vakıf Başkanı Prof. Dr. Reha Metin Alkan, 1986 yılında Çorum Vakfı adıyla kurulan ve Çorum Hitit Vakfı adını alarak yeniden yapılan vakfın, ilimizin en eski ve köklü eğitim ve kültür vakıflarından birisi olduğunu, şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrasında da sadece burs vermek değil, pek çok farklı alanda çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti. Başlangıcından bu yana, neredeyse 30 yıla yakın bir süredir vakfa her türlü destek veren, emeği geçen herkese teşekkürlerini ileten Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, ilimizdeki tüm paydaşlarla sosyal, kültürel ve diğer pek çok alanda daha yoğun faaliyetler gerçekleştireceklerini ifade etti.

Üniversitemizdeki gelişmeleri ve gelinen son durumu da değerlendiren Rektör Alkan, ilimizde üniversitemizin kentle oluşturduğu sinerjinin sonucunda çok hızlı gelişmeler kaydedildiğini, kurulan işbirliği ve güçbirliği ile çok daha büyük çalışmaların gerçekleştirileceğinden emin olduğunu sözlerine ekledi.

Toplantıda bir konuşma yapan Çorum Valisi Sabri Başköy de Vakfın üniversite ile birlikte daha da güçlendiğini ifade ederek, 28 yıllık vakfın kuruluşundan bu yana emeği geçenlere teşekkür etti. Üniversitede yaşanan gelişmelerin Çorum için çok önemli ve mutluluk verici olduğunun altını çizen Vali Başköy, Üniversitemize, Vilayet olarak tüm ilgili taraflarla birlikte katkı sağlamaya çalıştıklarını ifade etti. Günümüzde birbirine destek olan kurumların, kişilerin daha iyi yol kat ettiğini belirten Vali Başköy, Üniversitemizde oluşan ciddi iş birliktelikleri sonucunda, güzel çalışmalar ortaya çıktığını belirterek başarıda emeği geçen herkese teşekkür etti.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube