Yayınlanma Tarihi: 14 Nisan 2014 Pazartesi

İl Müftüsü Mehmet Aşık’tan Rektörümüze Ziyaret

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından 1989 yılından bu yana 14-20 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Kutlu Doğum Haftası” etkinlikleri kapsamında İl Müftüsü Mehmet Aşık ile Müftü Yardımcısı Abdullah Pamuklu, Müftü Yardımcısı Tahir Kılıç, Din Hizmetleri Şube Müdürü Abdullah Salman, Din Hizmetleri Şefi Kadir Yelken, Diyanet Vakfı Memuru Mustafa Ersoy, Diyanet Bir-Sen Şube Başkanı Mustafa Göncü,  Vakıf-Sen Şube Başkanı Mustafa Ünlü, Diaynet-Sen Şube Başkanı Ali Yıldız ve Ayniyat Saymanı Abdullah Sanar’dan oluşan heyet, Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette “Kutlu Doğum Haftası” etkinlikleriyle ilgili bilgiler veren İl Müftüsü Mehmet Aşık, “Kutlu Doğum Haftası”nın her yıl farklı bir tema ile kutlandığını ve bu yıl "Hz. Peygamberimiz, Din ve Samimiyet" temasının işleneceğini ifade ederek bu etkinlikler kapsamında il genelinde çeşitli etkinliklerin gerçekleştirileceğini vurguladı.

Bu anlamlı hafta dolayısıyla düzenlenecek etkinliklere Üniversite olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan,  ilerleyen yıllarda “Kutlu Doğum Haftası” ile ilgili sempozyum ve Üniversite öğrencilerine yönelik yarışma düzenlenebileceğini belirtti.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube