Yayınlanma Tarihi: 15 Nisan 2014 Salı

Bayat Kaymakamı ve Belediye Başkanından Rektörümüze Ziyaret

Bayat Kaymakamı Hakan Şeker, Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, İl Sosyal Etüd ve Proje Müdürü Esat Kolbaşı ve beraberindeki bir heyet ile birlikte Rektörümüz Prof.Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret etti. Ziyarette Kaymakam Hakan Şeker, OKA Projesi Kapsamında hayata geçirilen “İşte kadınlar işte” projesi kapsamında Bayat Halk Eğitim Müdürlüğü bünyesinde ilk aşamada 20 kişinin istihdamı ile hediyelik eşya vb ürünlerin üretimine başladıklarını belirterek, Hitit Üniversitesi ile bu konuda birlikte çalışma yapmak istediklerini ifade etti. Üniversitemizde yaşanan gelişmelerin her Çorum’lu ve Çorum sevdalısı gibi kendilerini de heyecalnadırdığını, takdire şayan olduğunu belirten Belediye Başkan Ünlü, yapılan başarılı çalışmalardan dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Alkan ve emeği geçen herkesi tebrik ettiğini söyledi.

Hitit Üniverstesinin sadece Çorum merkezimizde değil, tüm ilçelerimizle de yakın bir diyalok halinde olmasından büyük bir mutluluk duyduğunu, sağlanan bu yakın işbirliklerinin sonucu olarak da artık üniversitemizin emin adımlarla dünya ölçeğinde çalışmalar yapmaya başladığını, önemli çalışmalara imza attığını belirten Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, Üniversitemizin her zaman ve her türlü işbirliğine hazır olduklarını söyleyerek, kurumlarımızın omuz omuza vererek yapacakları çalışmalarla, hep birlikte atacağı somut adımlarla daha güçlü bir şekilde hareket edeceklerini belirtti.