Yayınlanma Tarihi: 22 Nisan 2014 Salı

Prof. Dr. Arif Ersoy’dan Rektörümüze Ziyaret

Ensar Vakfı’nın düzenlemiş olduğu vefa gecesi dolayısıyla Çorum’a gelen eski Çorum Belediye Başkanı Prof. Dr. Arif Ersoy, Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Üniversitemiz hakkında genel bilgi paylaşımında bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Kuzey Kampüsümüzün master planı üzerinden yapımı devam etmekte olan ve inşaatına başlanacak projeler hakkında bilgiler verdi.

Üniversitemiz sağlık birimlerinin tamamının yer alacağı sağlık kampüsü olarak planlanan Güney Kampüsümüzde ise çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini belirten Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, gerçekleştirilen çalışmalarla, alanında uzmanlaşmış akademik personeliyle, istihdam odaklı ve geleceğe dönük yeni açılan bölümlerle/programlarla Üniversitemizin her geçen gün daha da büyüdüğünü vurguladı.

Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat Bölüm Başkanı Prof. Dr. Arif Ersoy, Üniversitemizdeki gelişmeleri yakından takip ettiğini ifade ederek, “Üniversitemizin daha da güçlenerek bulunduğu coğrafyaya daha fazla katma değer sağlayacağını ve Tıp Fakültesi’nin bölge tıp merkezi haline gelmesini yürekten arzuluyorum” şeklinde konuştu.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube