Üniversitemiz Tiyatro Kulübü 5. Uluslararası Prof. Cüneyt Gökçer Tiyatro Festivaline Katıldı

25 Nisan 14

Üniversitemiz Tiyatro Kulübü 16-30 Nisan 2014 tarihleri arasında İstanbul Kültür Üniversitesi’nin düzenlediği 5. Uluslararası Prof. Cüneyt Gökçer tiyatro festivaline katıldı.

Geçtiğimiz sene Anadolu Üniversitesi’nin düzenlediği 16. Amatör Tiyatro Festivaline "7 Kocalı Hürmüz" oyunu ile katılan ve üniversitemizi temsil eden Tiyatro Kulübümüz, bu yıl Erdal Şahin'in yazdığı ve yönettiği "Kırık Düşler Konağı" adlı oyun ile 5. Uluslararası Prof. Cüneyt Gökçer tiyatro festivaline katıldı.

Kulübümüz aynı oyunu 27 Nisan Pazar günü Çorum Devlet Tiyatro Salonu’nda saat 14:00 ve saat 20:00 de olmak üzere iki kez sahneleyecek.