Yayınlanma Tarihi: 29 Nisan 2014 Salı

Öğrencilerimiz Dimes Meyve Suyu İşletmesi’ne Teknik Gezi Düzenledi

Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü öğrencileri, Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi dersi kapsamında Tokat’ta bulunan Dimes Meyve Suyu İşletmesi’ne teknik gezi düzenledi. Gezide öğrencilerimize Gıda Mühendisliği Öğretim Üyelerinden Doç. Dr. Bülent Kabak, Doç. Dr. Kazım Savaş Bahçeci ve Uzm. Mehtap Çelik rehberlik etti.

Gerçekleştirilen teknik gezide, meyvenin fabrikaya alınması, işlenmesi ve üretimini kapsayan meyve suyu üretim teknolojisi hakkında bilgi alan öğrencilerimiz, işletmenin üretim tesisi ve ambalajlama ünitesini de gezerek derste öğrendikleri teorik bilgilerini pratik olarak görme imkanı sağladılar.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube