Yayınlanma Tarihi: 29 Nisan 2014 Salı

Yabancı Uyruklu Bir Öğretim Elemanımız Daha Göreve Başladı

Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Antropoloji Bölümü’nde yabancı uyruklu bir öğretim elemanımız daha göreve başladı.

Yabancı uyruklu öğretim elemanımız Yrd. Doç. Dr. Hiroki Wakamatsu, Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaretinde, Üniversitemiz bünyesinde görev almaktan mutlu olduğunu ifade etti.

Öğretim elemanı kadrosunu her geçen gün daha da artıran Üniversitemize dünyanın dört bir yanından gelen taleplerin giderek artmakta olduğunu belirten Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, bir dünya üniversitesi olma hedefiyle çıktıkları bu yolda somut gelişmeleri görmenin Üniversitemiz adına gurur verici olduğunu ifade ederek, Üniversitemizdeki yabancı uyruklu öğretim üyesi sayısının daha da artırılması için gerekli tüm imkanları kullanacaklarını ifade etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, Japonya’daki (Tokyo) Sophia Üniversitesi’nde, Kültürel Antropoloji alanında doktorasını tamamlayan Yrd. Doç. Dr. Hiroki Wakamatsu’nun, aynı zamanda Üniversitemizin Japonya’daki eğitim kurumları ile yapacağı ikili işbirliği anlaşmalarına da katkı sağlayacağını açıkladı.

Göreve başlayan bu öğretim elemanımızla birlikte, Üniversitemizdeki yabancı uyruklu bir öğretim elemanı sayısı 11’e ulaşmıştır.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube