Yayınlanma Tarihi: 03 Nisan 2014 Perşembe

Rektörümüzden Çorum Belediye Başkanına Hayırlı Olsun Ziyareti

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Göreve başladıkları günden bu yana Üniversitemize verdikleri desteklerden dolayı Başkan Külcü’ye teşekkürlerini ileten Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, “Üniversitemizin bundan sonra ki yapacağı çalışmalarına da desteklerinizin artarak devam edeceğine olan inancım tamdır” dedi. Tüm paydaşlarının verdiği desteklerle Üniversitemizin daha da güçlenerek bulunduğu coğrafyaya daha fazla katma değer sağlayacağını belirten Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, yeniden Çorum Belediye Başkanı seçilmesinden dolayı Başkan Külcü’yü tebrik ederek başarı dileklerini iletti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Külcü de tüm kurumlar arasında oluşacak işbirliğinin önemine dikkat çekerek, “Şehrimizi hep birlikte inşa edeceğiz” dedi. Başkan Külcü, üniversitenin daha iyi noktalara gelmesi için her konuda her türlü desteği verdiklerini ve vermeye de devam edeceklerini açıkladı.