Yayınlanma Tarihi: 30 Nisan 2014 Çarşamba

Ataması Yapılan ve Unvanda Yükselen Akademik Personelimize Cübbeleri Giydirildi

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan tarafından, Üniversitemize ataması yapılan ve unvanı yükselen akademik personelimize cübbeleri giydirildi.

Üniversitemiz Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Bölümüne ataması yapılan Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nurcan Baykam ile Profesör unvanına yükselen İlahiyat Fakültesi Temel İslam Bilimleri Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Halil İbrahim Şimşek’e, Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Çınar Yastı’ya Profesör cübbesi ve Doçent unvanına  yükselen Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Antrenörlük Eğitimi Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hayrettin Gümüşdağ’a Doçent cübbesi Rektörümüz Prof. Dr. Alkan tarafından giydirildi.

2011 yılı itibariyle Üniversitemizde görevli 16 Profesör, 20 Doçent ve 79 Yardımcı Doçent olmak üzere toplam 115’i öğretim üyesi mevcut iken; bugün itibariyle Üniversitemizde 37 Profesör, 38 Doçent ve 117 Yardımcı Doçent olmak üzere toplam 192 öğretim üyesi bulunmaktadır.

Yine Üniversitemizde, 2011 yılı itibari ile toplam 351 öğretim elemanı mevcutken, ataması yapılan ve unvanı yükselen bu öğretim üyelerimiz ile birlikte Üniversitemizdeki öğretim elemanı sayısı  %60’lık bir artışla 562’ye ulaşmıştır.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube