Yayınlanma Tarihi: 07 Nisan 2014 Pazartesi

HUZEM Ara Sınavları Başarıyla Gerçekleştirildi

2013-2014 Eğitim-Öğretim yılı bahar döneminde HUZEM bünyesinde yürütülen ortak dersler ara sınavları 4 fakülte, 2 yüksekokul ve 5 meslek yüksekokulunda sorunsuz bir şekilde başarıyla tamamlandı.

4 Nisan 2014 tarihinde iki oturum halinde yapılan sınavın sabah oturumu saat 10:00’da tüm akademik birimlerde toplam 101 salonda ve 2.776  öğrencinin katılımıyla gerçekleştirildi. Öğleden sonra yapılan ikinci oturum ise saat 14:30’da ihtiyaç duyulan 4 eğitim biriminde 38 sınav salonunda, 1.065 öğrencinin katılımıyla tamamlandı.

HUZEM Müdürü Prof. Dr. Mehmet Evkuran, Merkez bünyesinde yürütülen ortak dersler ara sınavlarının toplamda 3.841 öğrencinin katılımıyla sorunsuz bir şekilde gerçekleşmesinde katkıda bulunan tüm akademik birim yöneticilerine ve akademisyenlere teşekkür ederek, öğrencilerimizin sınavlardan güzel sonuçlar almasını diledi.

HUZEM