Yayınlanma Tarihi: 13 Mayıs 2014 Salı

Üniversitemiz DOMİF 2014’te Öğrencilerle Buluştu

Üniversitemiz tanıtım etkinlikleri kapsamında 8-10 Mayıs 2014 tarihleri arasında İzmit’te düzenlenen  Doğu Marmara İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı(DOMİF 2014)’nda “Üniversite Tanıtım Günleri’”ne katıldı.

Gerçekleştirilen üniversite tanıtım etkinliğine, Fen-Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünden Yrd. Doç. Dr. Hiclal Demir ve Basın ve Halkla İlişkiler Birimi personeli Satı Altıntaş katıldı.

Birçok devlet ve vakıf üniversitesinin katıldığı üniversite tanıtım etkinliğinde, Üniversitemiz hem standıyla hem de her yıl yenilenen materyalleriyle büyük ilgi topladı.

Birçok  öğrenci, rehber öğretmen, veli ve iş adamından oluşan katılımcılar, güler yüzlü bir ekiple karşılaştıkları ve özel üniversite izlenimi veren standıyla  “Üniversite Tanıtım Etkinlikleri’ne En İyi Hazırlanan Üniversite” olarak nitelendirildi. Etkinlikte, standımıza en çok sorulan “Özel Üniversite Mi?” sorusu ise “En Özel Devlet Üniversitesi” olarak tanımlandı.

Üniversitemizde eğitimin sosyal, kültürel, bilimsel ve profesyonel yaşamla iç içe olduğunu vurgusu yapılarak, Üniversitemizin imkanları ve Üniversitemizde öğrenci olmak anlatıldı.

Üniversitemizin tanıtım etkinlikleri 14-15 Mayıs’ta Yozgat ile devam edecek.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube