Yayınlanma Tarihi: 15 Mayıs 2014 Perşembe

“Sürdürülebilir Engelsiz Bilim Eğitimi” Konulu Konferans Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Engelli Öğrenci Birimi tarafından, 10–16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle Rektörlük Konferans Salonu’nda ''Sürdürülebilir Engelsiz Bilim Eğitimi'' konulu konferans verildi.

Konferansa konuşmacı olarak Orta Doğu Teknik Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nden Dr. Mustafa Şahin Bülbül katıldı. Engelsiz yaşamın sürdürülebilir olması hususunda nasıl çalışmalar yapılması gerektiğini ve basit önlemlerle hayatın ne denli kolaylaşacağını belirten Dr. Bülbül, kendi yaptığı çeşitli materyalleri de katılımcılarla paylaştı. Konferans sonunda Engelli Öğrenci Birimi tarafından düzenlenen logo yarışmasında dereceye girenlere de ödülleri verildi. Konferans çeşitli lise, dernek ve kurumlardan gelen kişilerin kokteylde bir araya gelmesiyle son buldu.