Yayınlanma Tarihi: 18 Mayıs 2014 Pazar

Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergimiz, ULAKBİM Veri Tabanında

2008 yılının Aralık ayında çıkan ilk sayısıyla yayın hayatına başlayan ve kesintisiz yayın hayatına devam eden Hitit Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, TÜBİTAK ULAKBİM veri tabanınca da taranmaya başlanmıştır. Enstitü Müdürlüğümüz tarafından ULAKBİM’e yapılan başvuru değerlendirilmiş ve TÜBİTAK ULAKBİM Sosyal ve Beşeri Bilimler Veri Tabanı (SBVT) Komitesi tarafından dergimizin 2012 yılından itibaren veri tabanında dizinlenmesi uygun bulunmuştur.

Hitit Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi; ASOS- Akademia Sosyal Bilimler İndeksi,  ARAŞTIRMAX- Bilimsel Yayın İndeksi, AKADEMİK DİZİN-Akademik Türk Dergileri İndeksi, TEİ- Türk Eğitim İndeksi, SCİPİO- Scientific Publishing & Information Online, COPERNİCUS- Index Copernicus International olmak üzere 6 ayrı indeks tarafından da taranmaktadır.

Böylelikle Hitit Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi (HÜSBED), tarandığı indeks sayısını yediye çıkartırken, son gelişme ile birlikte bilimsel olarak saygınlığını ve yetkinliğini bir kez daha göstermiştir. 

Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi Web Sayfasına Ulaşmak için Tıklayınız.

HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube