Yayınlanma Tarihi: 02 Mayıs 2014 Cuma

“Artan Önemi İle Bankacılık, Finans, Sigortacılık” Konulu Panel Düzenlendi

Üniversitemiz Rektörlük Konferans Salonu’nda “Artan Önemi İle Bankacılık, Finans, Sigortacılık” konulu panel düzenlendi.

THK Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve THK Üniversitesi Sosyal Blimler Enstitü Müdürü Prof. Dr. Nevin Yörük’ün moderatörlüğünde yapılan panele; Üniversitemiz Öğretim Üyesi Doç. Dr. Selçuk Kendirli, Haliç Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Şebnem Uralcan ve Em. Ziraat Bankası Genel Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Adalet Hazar konuşmacı olarak katıldı.

THK Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nevin Yörük’ün moderatörlüğünde düzenlenen “Artan Önemi İle Bankacılık, Finans, Sigortacılık” isimli panelde; Haliç Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Şebnem Uralcan, sigorta sektörünün işlevleri ve sigortanın sosyo-ekonomik hayata etkisini, Em. Ziraat Bankası Genel Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Adalet Hazar, “Bankacılık” başlığı altında bankaların ekonomik önemi ve son dönemde yaşanan gelişmeler ışığında geleceğini ve Üniversitemiz Öğretim Üyesi Doç. Dr. Selçuk Kendirli’de 2013-2014 yılları verilerinden hareketle, bankacılık, finans ve sigortacılık sektöründeki gelişmeleri ele alarak, İktisadi İdari Bilimler Fakülteleri açısından ve özellikle Bankacılık ve Finans Bölümü açısından gelecekte mezun adaylarının iş imkanlarını değerlendirdi.

“Artan Önemi İle Bankacılık, Finans, Sigortacılık” isimli panel sonarasında Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, konuşmacılara plaket taktim ederek, etkinlikte emeği geçenlere teşekkür etti.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube