Yayınlanma Tarihi: 22 Mayıs 2014 Perşembe

Üniversitemiz Öğrencilerinin Kıbrıs Yakın Doğu Üniversitesi’ne İkinci Ziyareti

Üniversitemiz ile Kıbrıs Yakın Doğu Üniversitesi (KYDÜ) arasında imzalanan protokol çerçevesinde bu yıl ikincisi düzenlenen Hitit Üniversitesi - KYDÜ Eğitim ve Kültür Etkinliği’ne Uluslararası İlişkiler Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Gökçe Merey, öğretim üyemiz Yrd. Doç. Dr. Seçil Türksoy eşliğinde KYDÜ ile Üniversitemizin ortak bölümlerinden en başarılı 14 öğrencimiz katıldı.

Kıbrıs Yakın Doğu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Bektaş’ın yakından ilgilendiği öğrencilerimiz KYDÜ kampüsünü gezme, deneyimlerini paylaşma, Kıbrıs’ın tarihi ve turistik öneme sahip bölgelerini görme fırsatı yakaladılar. Öğretim üyelerimiz ve öğrencilerimiz, Prof. Dr. Şenol Bektaş’a ve etkinliğin organizasyonunda yer alan KYDÜ ekibine içten teşekkürlerini sunarak benzer şekilde Kıbrıs Yakın Doğu Üniversitesi personeli ve öğrencilerini Üniversitemizde misafir etmekten mutluluk duyacaklarını belirttiler.  

Etkinlik sonrasında Uluslararası İlişkiler Koordinatörümüz Yrd. Doç. Dr. Gökçe Merey, öğretim üyemiz Yrd. Doç. Dr. Seçil Türksoy ve beraberindeki öğrencilerimiz Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı makamında ziyaret ederek etkinliğe ilişkin bilgi paylaşımında bulundular ve etkinlik dolayısıyla duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, bu tür etkinliklerin öğrencilerin motivasyonunu ve deneyimlerini artıracak önemli katkılara sahip olduğunu ve öğrencilerin kendilerine sunulan fırsatları değerlendirmeleri gerektiğini ifade ederek öğrencilerimize başarı dileklerini iletti. 


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube