29 Mayıs 14
Üniversitemiz "Eğitime Renk Ver" Projesi’ni Hayata Geçirdi

Üniversitemiz Marka Elçileri Kulubü tarafından bu sene ilk kez “Eğitime Renk Ver” projesi  hayata geçirildi.

Eğitime Renk Ver” projesi Marka Elçileri Kulübü tarafından belirlenen ihtiyaç sahibi köy okullarının ihtiyacını gidermek amacıyla düşünülmüş olan eğitim projesi kapsamında;  14 Mayıs'ta Mecitözü - Hisarkavak Köyü Ortaokulu, 17 Mayıs'ta Osmancık- Kamil  Köyü Ortaokulu, 19 Mayıs’ta  Osmancık - Doğan Köy İlkokulu ve  21 Mayıs Osmancık - Avlağı Köyü İlkokulunun ihtiyaçları giderilmiş ve boya işlemleri yapılmıştır. Ayrıca 19 Mayıs’ta Doğan Köy İlkokuluna Türkiye Voleybol Federasyonunun desteği ile 19 Mayıs’ın adına yakışır olsun diye voleybol sahası hediye edilmiştir.

Kulüp Başkanı Fevzi Yiğit Polat bu proje hakkında “Türkiye de bir ilki gerçekleştirmiş olduk. İlk defa bir firmanın sosyal sorumluluk projesini, bir Üniversite öğrenci kulübü üstlenmiş ve icra etmiştir. Üniversitemiz ve bizim için büyük bir gurur kaynağıdır. Projemizi gelenekselleştirerek devam ettireceğiz. Bizlerden desteğini esirgemeyen herkese çok teşekkür ederiz.” dedi.

Hitit Üniversitesi Rektörlüğü