Yayınlanma Tarihi: 05 Mayıs 2014 Pazartesi

Rektörümüz Yabancı Uyruklu Öğretim Elemanlarımız İle Bir Araya Geldi

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Üniversitemiz bünyesinde görev yapmakta olan yabancı uyruklu öğretim elemanlarımız ile bir araya geldi.

Üniversitemiz bünyesinde görev yapmakta olan yabancı uyruklu öğretim elemanlarımızın çalışmalarına ilişkin fikir alışverişinde bulunulduğu toplantıda Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, dil öğreniminin ve yurt dışı deneyimin önemi dikkat çekerek, Üniversitemizin bu alanda yaptığı/yapacağı çalışmalara ilişkin bilgi paylaşımında bulundu.

Üniversitemizde yaşanan olumlu gelişmeler ve beraberinde gerçekleştirilen etkin tanıtım faaliyetlerinin katkıları sonucunda öğretim elemanı kadrosunu her geçen gün daha da artıran Üniversitemize dünyanın dört bir yanından gelen taleplerin giderek artmakta olduğunu belirten Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, Üniversitemizdeki yabancı uyruklu öğretim elemanı sayısının daha da artırılması için gayret ettiğini açıkladı.

 Üniversitemizin yapmış olduğu ikili işbirliği anlaşmaları ile dünyanın farklı ülkelerinden eğitim ve araştırma amaçlı Üniversitemize gelen yabancı uyruklu öğrenci sayısının her geçen daha da artığını ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, dünyanın farklı ülkelerinden Üniversitemize eğitime gelen yabancı uyruklu öğrencilerimizin, öğrenimlerini sürdürürken üniversitemizi, ilimizi ve ülkemizi daha iyi tanımakla birlikte farklı kültürlerle buluşma fırsatı da bulduklarını ve aynı zamanda bu öğrencilerimizin, üniversitemizde önemle üstünde durduğumuz eğitimin uluslararasılaşması sürecine de büyük katkılar sağladıklarını ifade etti.

Üniversitemizin tüm mensuplarının ve paydaşlarının oluşturduğu sinerji ile daha güçlü bir şekilde faaliyetlerini sürdürdüğünü belirten Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, yabancı uyruklu öğretim elemanlarımıza çalışmalarında başarı dileyerek, Üniversitemize sağladıkları katkılar için teşekkür etti.

Kendilerine gösterilen yakınlıktan duydukları memnuniyeti dile getiren yabancı uyruklu öğretim elemanlarımız da Üniversitemiz bünyesinde görev almaktan mutlu olduklarını ifade ederek vermiş olduğu desteklerden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’a teşekkür ettiler. 


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube