Yayınlanma Tarihi: 10 Haziran 2014 Salı

Rektörümüzden Hayırlı Olsun Ziyareti

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, görevine yeni başlayan İl Emniyet Müdürü Salih Erkan Tarancı’yı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, her geçen gün birimlerimizin çeşitlendiğini ve akademik personel sayımızın arttığı Üniversitemizin ilimizdeki pek çok kurum ve kuruluşlarla işbirliği içerisinde olduğunu ifade ederek, daha önce ortak pek çok proje yapılan İl Emniyet Müdürlüğü ile çalışmaların artarak devam ettirilmesini istediklerini vurguladı.

Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Emniyet Müdürü Salih Erkan Tarancı da Üniversitemiz ile Emniyet Müdürlüğü arasında yapılacak ortak çalışmalar her zaman hazır olduklarını belirterek, nazik ziyaretlerinden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’a teşekkürlerini iletti.