17 Haziran 14
Rektörümüz Tanıtım Faaliyetlerinde Görev Alan Personelimizle Bir Araya Geldi

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, 2013-2014 eğitim öğretim yılı içerisinde Üniversitemizin tanıtım faaliyetlerinde görev alan personelimizle bir araya geldi.

Üniversitemizin tanıtımına katkı sağlayan personelimize teşekkür eden Rektörümüz Prof. Dr. Alkan,  üniversite sayısının her geçen gün arttığına dikkat çekerek öğrencilerin kendisine daha fazla katma değer sağlayacak üniversiteleri tercih ettiğini ve bu bağlamda Üniversitemizce yapılan tanıtım etkinliklerinin büyük bir önem arz ettiğini ifade etti.

En Özel Devlet Üniversitesi sloganı ile gerçekleştirilen tanıtım faaliyetlerimizle Üniversitemizin tanınırlığı ve farkındalığının daha da arttığını açıklayan Rektörümüz Prof. Dr. Alkan,  Üniversitemizce yürütülen çalışmalara ilişkin genel bilgi paylaşımında bulunarak “Bu gayret ve çalışmalarla çok daha güzel yerlere geleceğimize inanıyor, büyük fedakarlıklarla üniversitemize yapmış olduğunuz katkılar için içtenlikle teşekkür ediyorum” diyerek konuşmasını sonlandırdı.