Yayınlanma Tarihi: 02 Haziran 2014 Pazartesi

Biyoloji Yüksek Lisans Öğrencilerimizden Rektörümüze Ziyaret

Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsü Biyoloji ABD Yüksek Lisans Programı öğrencilerimizden Sevil Uzeli, Merve Geldi ve Asiye Aslı Emniyet Avusturya’nın başkenti Viyana’da düzenlenen “International Conference on Biochemistry and Molecular Biology (ICBMB 2014)” isimli etkinliğine katılımlarının ardından, Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’a teşekkür ziyareti gerçekleştirdiler.

Öğrencilerimiz, ilk kez uluslararası bir sempozyuma katılarak, yaptıkları çalışmaları sunmaktan dolayı çok mutlu olduklarını ifade ederek Rektörümüz Prof.Dr. Alkan’a ve bölüm hocalarına verdiği tüm destek ve imkânlardan dolayı teşekkür ettiler.

Rektörümüz Prof. Dr. Alkan da eğitimin uluslararasılaşması çalışmaları kapsamında üniverstemizin sadece akademisyenlerinin değil, artık öğrencilerinin de uluslararası bilimsel etkinliklere katılmalarından büyük bir mutluluk duyduğunu belirtti. Bu tür etkinliklere bildiri sunarak gerçekleştirilen katılımın, üniversitemizin verdiği eğitimin seviyesi konusunda da çok önemli bir gösterge olduğunu ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, öğrencilerimize ve öğrencilerimize verdikleri desteklerden dolayı bölüm öğretim elemanlarına teşekkür etti. Bu tür katılımların sadece öğrencilerimize katkı sağlamakla kalmayıp, Üniversitemizin ve hatta ülkemizin de uluslararası platformlarda da tanınmasına önemli katkılar sağlayacağını söylen Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, şimdiye kadar olduğu gibi, bundan sonrasında da verilen desteklerin artarak devam edeceğini belirterek, tüm öğrencilerimizin bu ve benzeri etkinliklerle, Mevalana ve Erasmus gibi uluslararası değişim programlarından da yararlanmalarını istedi.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube