Yayınlanma Tarihi: 20 Haziran 2014 Cuma

HÜMÖD Yeni Yönetim Kurulundan Rektörümüze Ziyaret

Geçtiğimiz hafta yapılan genel kurul ile yeni yönetimini oluşturan Hitit Üniversitesi Mezunları ve Öğrencileri Derneği (HÜMÖD), Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’a nezaket ziyaretinde bulundu.

HÜMÖD Başkanı Ahmet Ölçer, Derneğin kurulduğu günden itibaren üniversite ile temasta olduklarını, kuruluş amaçları doğrultusunda dernek olarak, ellerinden geldiği ölçüde üyelerine ve üniversite’ye destek olma gayreti içerisinde olduklarını ifade etti. Dernekçiliğin gönüllük ilkesi esası ile çalıştığını ifade eden Ölçer, HÜMÖD’ün kuruluşundan itibaren faaliyetlerini, Hitit Üniversitesi’ne gönül vermiş insanların maddi ve manevi fedakarlıkları ile sürdürdüğünü belirtti.  Yeni yönetimde aralarına katılan Hitit Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğretim
üyesi ve İskilip MYO Müdürü Doç. Dr. Muammer Cengil, Öğretim Görevlisi Mehmet Erol Çalmaz ve Danışma Kurulu Üyesi Mehmet Bölükbaşı ile HÜMÖD’ün daha da dinamik bir yapı kazandığını söyledi. 

HÜMÖD Danışma Kurulu Üyesi Mehmet Bölükbaş ise “Gönül insanlarının kurmuş olduğu bu yapı içerisinde olmak mutluluk verici, Hitit Üniversitesi ailesinin bir üyesi olmak ise çok büyük bir onur” dedi.

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan da mezunlarımızın üniversiteyi bitirdikten sonra da mezun oldukları üniversiteyle iletişimlerine devam etmelerinin mutluluk verici olduğunu söyleyerek HÜMÖD yeni yönetime çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, “Bundan önce elimizden geldiği ölçüde HÜMÖD’e destek olduk bundan sonra da desteklerimize devam edeceğiz” dedi.

Ziyarette, Dernek Başkanı Ahmet Ölçer, Yönetim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Muammer Cengil ve Danışma Kurulu Üyesi Mehmet Bölükbaş’ın yanı sıra, Yönetim Kurulu Üyesi Öğr. Gör. Mehmet Erol Çalmaz, Yönetim Kurulu Üyesi İş Adamı İbrahim Ethem Demirci, Yönetim Kurulu Üyesi Öğr. Gör. Hacer Ölçer, Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Tiryaki, Üyelerden Selcan Budak ve İsmail Salmanlı da hazır bulundu.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube