Yayınlanma Tarihi: 23 Haziran 2014 Pazartesi

Üniversitemiz “34. Uluslararası Çorum Hitit Fuar ve Festivali”ne Katıldı

Üniversitemiz bu yıl 34.sü düzenlenen Uluslararası Çorum Hitit Fuar ve Festivali kapsamında, Çorum Valiliği, Çorum Belediyesi, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası iş birliğinde "Hitit Festivali ve İstihdam Günleri" adı altında yapılan fuarda yer aldı.

TSO Fuar Komplesi’ndeki fuar açılışına; Vali Sabri Başköy, Belediye Başkanı Vekili Zeki Gül, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Ticaret Sanayi Odası Başkanı Çetin Başaranhıncal, Emniyet Müdürü Erkan Salih Tarancı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ömer Arslan ile diğer protokol üyeleri, yabancı konuklar, firma yetkilileri ve vatandaşlar katıldı.

Uluslararası Çorum Hitit Fuar ve Festivali’nde yer alan Üniversitemiz standı, ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü. Üniversitemiz eğitim birimlerine ilişkin genel bilgi paylaşımının bulunulduğu ve tanıtım materyallerinin dağıtıldığı stantta, Üniversitemiz  personeli  ziyaretçilerden gelen soruları cevaplandırdı.

Üniversitemiz bünyesinde öğrencilerimizin gerçekleştirmiş oldukları çalışma ve projeler de katılımcıların ilgi odağı oldu.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube