Yayınlanma Tarihi: 24 Haziran 2014 Salı

Cumhuriyet Başsavcısı ve İdare Mahkemesi Başkanı’ndan Veda Ziyareti

Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nun (HSYK) kararnamesi doğrultusunda Çorum'dan Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Çorum Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Eray, Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’a veda ziyaretinde bulundu.

Üniversitemizdeki çalışmaları yakından takip ettiğini ve Hitit Üniversitesi’nin her geçen gün yeni bir projeye imza attığını ifade eden Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Eray, yaşanan olumlu gelişmelerden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’a çalışmalarında başarılar diledi.

Üniversitemiz ile Çorum Cumhuriyet Başsavcılığı arasında güzel çalışmaların yapıldığını belirten Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Bayram Eray’a vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ederek, yeni görev yerinin kendisine hayırlı olması temennisi ile başarı dileklerini iletti.

Çorum İdare Mahkemesi Başkanlığını yürütmekte iken, 2014 yılı genel atama döneminde Zonguldak İdare Mahkemesi Üyeliğine atanan Tahsin Yılmaz da Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’a veda ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Üniversitemizin sahip olduğu bilgi ve birikimle hızla büyümeye devam ettiğini ve dünyada her geçen gün tanınırlığının arttığını belirten İdare Mahkemesi Başkanı Tahsin Yılmaz, Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’a çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan da Üniversitemizin sürekli yükselen bir grafikle büyümeye devam ettiğini ve dünya üniversitesi olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini vurgulayarak İdare Mahkemesi Başkanı Tahsin Yılmaz’a yeni görev yerinin kendisine hayırlı olması temennisinde bulundu.  


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube