Yayınlanma Tarihi: 11 Temmuz 2014 Cuma

Rektörümüz Çorum Belediye Başkanını Ziyaret Etti

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü makamında ziyaret etti. Üniversitemize ilişkin genel değerlendirmelerin yapıldığı görüşmede Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, göreve başladıkları günden bu yana Üniversitemize verdikleri desteklerden ve bilhassa mastar planı tamamlanıp artık inşaat aşamasına geçilen Kuzey Kampüs çalışmaları ile oldukça karmaşık bir mülkiyet yapısına sahip Güney Kampüs alanının  oluşturulmasındaki destek ve çalışmalardan dolayı Başkan Külcü’ye teşekkürlerini iletti.

Günümüz dünyasında teknolojide yaşanan gelişmelerle birlikte siyasî, ekonomik ve sosyal konularda hızlı bir değişim ve dönüşüm yaşandığını ve bu değişim rüzgarında ülkemizin muasır medeniyetler seviyesine yükseltilmesinde belediyelerimize önemli bir görev düştüğünü belirten Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, Çorum Belediyesinin de ilimizin ve ülkemizin gelişmesine daha fazla katkıda bulunmak adına girişimci ve modern teknolojileri takip eden bir yerel yönetim anlayışıyla çalışmalar yaptığını ifade etti.

Üniversitemizin de tüm paydaşlarından aldığı desteklerle belirlemiş olduğu evrensel hedeflere ulaşma gayretinde olduğunu belirten Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, “Bundan sonraki yapacağımız çalışmalarımıza vereceğiniz desteklerin daha da artarak devam edeceğine olan inancım tamdır” diyerek Başkan Külcü’ye çalışmalarında başarılar diledi.

Üniversitemizin bir dünya üniversitesi olma vizyonu ile çıktığı bu yolda ciddi mesafeler kaydettiğini, üniversitenin daha iyi noktalara gelmesi için her konuda her türlü desteği verdiklerini ve vermeye de devam edeceklerini belirterek Üniversiteye yapılan yatırımın Çorum’un ve ülkemizin geleceğine yapılan yatırım olduğunu ifade eden Başkan Külcü, “Bizler el ele vererek Üniversitemizin ve şehrimizin gelişimi için çalışacağız. Sorunları hep birlikte çözeceğiz. Üniversitemizin ve şehrimizin geleceğini hep birlikte inşa edeceğiz” dedi.

Üniversitemizin de yaptığı başarılı çalışmalar ve almış olduğu desteklerle Çorum’a büyük bir katma değer sağladığını belirten Başkan Külcü, “Çorum Belediyesi olarak başta kampüs yeri olmak üzere Üniversitemizin ve öğrencilerimizin ihtiyaç ve talepleri hususunda bugüne kadar gösterdiğimiz hassasiyet bundan sonra da artarak devam edecektir” diyerek Belediye ve Üniversite iş birliğinde verdiği önemden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’a teşekkür etti.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube