Öğrencilerimiz Hitit Üniversitesi - ÇDSYB Ortak Eğitim Programı’nı Tamamladılar

16 Temmuz 14
Öğrencilerimiz Hitit Üniversitesi - ÇDSYB Ortak Eğitim Programı’nı Tamamladılar

Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü öğrencileri, Hitit Üniversitesi-Çorum İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği (ÇDSYB) ile imzalanan ortak eğitim protokolü kapsamında 49 öğrenci 2013-2014 akademik yılı süresince katıldıkları eğitim programının sertifikalarını aldılar.

2013-2014 akademik yılı Gıda Mühendisliği bölüm mezunlarından dereceye girenlere ÇDSYB tarafından bölüm birincisi Yasemin Aksöz’e, bölüm ikincisi Kübra Pullu’ya ve bölüm üçüncüsü Burçin Özbent’e hediyeleri ve başarı plaketleri verildi. Üniversite-Sanayi işbirliğinin güzel bir örneği olarak ortak eğitim protokolünün yürütülmesindeki değerli katkılarından dolayı ÇDSYB Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Cinbek’e teşekkür plaketi takdim edildi.