Yayınlanma Tarihi: 23 Temmuz 2014 Çarşamba

Rektörümüz Çorum TSO Başkanını Ziyaret Etti

Rektörümüz / Çorum Hitit Vakfı Başkanı Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası (TSO)  Başkanı Çetin Başaranhıncal’ı ziyaret etti.

1986 yılında Çorum Vakfı adıyla kurulan ve kısa bir süre öncesinde isim değişikliği ile birlikte yeni yönetimini oluşturan Çorum Hitit Vakfı’nın Danışma Kurulu üyesi olan Çorum Ticaret ve Sanayi Odası (TSO)’nın, vakfın öğrencilere verdiği bursların neredeyse yarıya yakınını karşıladığını belirten Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, şimdiye kadar olduğu gibi, 2014-2015 eğitim öğretim yılında da 55 öğrencimize TSO’dan burs desteği beklediğini belirtti.

Çorum Hitit Vakfı’nın bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da burs vermenin dışında pek çok farklı alanda çalışmalarını sürdüreceğini ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, vakfın tüm paydaşlarından aldığı destekle sosyal, kültürel ve diğer pek çok alanda faaliyetlerini sürdürerek çok daha güzel noktalara geleceğini ifade etti.

Çorum Hitit Vakfı adını alarak yeniden yapılanan vakfın, ilimizin en eski ve köklü eğitim ve kültür vakıflarından birisi olduğunu belirten Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, vakfa her türlü destek veren, emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’ın Üniversite yönetimindeki başarısını, Çorum Hitit Vakfı Başkanlığı görevinde de başarı ile sürdüreceğine inandığını açıklayan Çorum Ticaret ve Sanayi Odası (TSO)  Başkanı Çetin Başaranhıncal, üniversitenin içerisinde yer aldığı her türlü projede TSO olarak büyük bir memnuniyetle yer alacaklarını belirtti.

Çorum Hitit Vakfı’nın öğrencilerimize burs vermenin yanın sıra ilimizde farklı alanlarda da faaliyetler yaparak önemli bir görevi üstlenmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Çorum TSO Başkanı Başaranhıncal, 2014-2015 eğitim öğretim yılında da TSO’nun öğrencilere burs desteği sağlayacaklarını ifade ederek “Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’ın bundan önce yanında olduğumuz gibi, bundan sonrada çalışmalarında yanında olacağız” dedi.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube