Yayınlanma Tarihi: 14 Ağustos 2014 Perşembe

Ataması Yapılan Akademik Personelimize Cübbesi Giydirildi

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan tarafından Üniversitemize ataması yapılan akademik personelimize cübbesi giydirildi.

Üniversitemiz Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Kadın Hastalıkları ve Doğum Ana Bilim Dalına ataması yapılan öğretim üyesi Prof. Dr. Tayfun Güngör’e ve Fen Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümüne ataması yapılan öğretim üyesi Doç. Dr. Belgin Korkmaz’a cübbesi Rektörümüz Prof. Dr. Alkan tarafından giydirildi.

2011 yılı itibariyle Üniversitemizde görevli 16 Profesör, 20 Doçent ve 79 Yardımcı Doçent olmak üzere toplam 115 öğretim üyesi mevcut iken; bugün itibariyle Üniversitemizde 43 Profesör, 35 Doçent ve 117 Yardımcı Doçent olmak üzere toplam 195 öğretim üyesi bulunmaktadır.

Hitit Üniversitesi camiasına katılan Öğretim Üyelerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

HİTİT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ