Yayınlanma Tarihi: 20 Ağustos 2014 Çarşamba

Rektörümüz Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Lütfi Akça İle Görüştü

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Lütfi Akça ile Üniversitemiz Kampüsü içerisinde yer alan, DSİ ve Orman Genel Müdürlüğünce tahsis işlemleri devam eden arazilerle ilgili görüşmelerde bulundu.

Üniversitemizde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi paylaşımında bulunarak Üniversitemizin Kampüsü içerisinde yer alan ve Üniversitemize kazandırılması talep edilen Orman ve Su İşleri Bakanlığına ait arazilerin tahsis işlemlerinde Müsteşar Prof. Dr. Akça’nın büyük desteklerini gördüklerini ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, verilen bu destek ve katkılarla Üniversitemizin her geçen daha da büyüdüğünü ve birlikte yapılan çalışmalar sonucunda da Üniversitemizin çok daha iyi noktalara geldiğini belirterek Üniversitemize/ilimize sağladığı destek ve katkılardan dolayı Prof. Dr. Akça’ya teşekkür etti.

Üniversitemizde yaşanan gelişmelerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Lütfi Akça da şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada her zaman, her konuda Üniversitemize destek vereceklerini açıklayarak Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’a çalışmalarında başarılar diledi.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube