Yayınlanma Tarihi: 01 Eylül 2014 Pazartesi

Microsoft’un ‘Teknoloji Kampı’ Programına Başvurular Başladı

Microsoft olarak üniversite öğrencilerine yönelik düzenlediğimiz Microsoft Student Partners (MSP) programının yeni dönemine başvurular başladı.

Türkiye’nin dört bir yanından başvuruların kabul edileceği program kapsamında öğrencilere, Microsoft İstanbul ofisinde 21-23 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek eğitim kampında Microsoft yetkilileri tarafından eğitim verilecek. Programa kabul edilen öğrenciler daha sonra aldıkları eğitimlere yönelik olarak Microsoft’un akademik alanlarda yürüttüğü projelerde görev alma imkanı bulacak.

Üniversitelerin herhangi bir bölümü ve sınıfında okumakta olan teknoloji meraklısı, bilgi seviyesi ne olursa olsun, öğrenme ve öğrettiklerini paylaşma tutkusu olan üniversite öğrencilerine açık Microsoft Student Partners programına başvurular, 15 Eylül tarihine kadar devam edecek.

Programda öğrenciler, dönem içinde takımlar halinde gerçekleştirecekleri projelerde takım ruhunu kavramak ve sorumluluk almak konularında kendilerini geliştirirken, Microsoft teknolojilerini yakından tanıma olanağı bulacak.

Öğrenciler, Microsoft teknolojilerini yakından tanırken sosyal becerilerini de geliştirebilecek. MSP Programı’nda kendini kanıtlayan birçok öğrencimiz Microsoft’ta çalışma fırsatı da yakaladı. Programa daha önce katılan öğrencilerimizin deneyimlerini öğrenmek için kendileri tarafından kaleme alınan blog yazılarına buradan ulaşabilirsiniz.

Eğer siz de 2014-2015 Sonbahar Dönemi Microsoft Student Partners (MSP) programında yer almak istiyorsanız 15 Eylül tarihine kadar http://aka.ms/msptr adresinden kayıt olabilirsiniz.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube