Yayınlanma Tarihi: 10 Eylül 2014 Çarşamba

TÜSF Başkanı Prof. Dr. Kemal Tamer Rektörümüzü Ziyaret Etti

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF) Başkanı Prof. Dr. Kemal Tamer, Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret etti. Ziyarette; TÜSF Asbaşkanı Doç. Dr. Atilla Pulur, TÜSF Genel Sekreteri Erdoğan Çelebi ile Üniversitemiz BESYO Müdürü Doç. Dr. Faruk Yamaner, BESYO Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Hasan Eker ve Üniversitemiz Genel Sekreteri Erdal Kanık hazır bulundular.

2016 yılında Üniversitemiz ev sahipliğinde ilimizde yapılacak olan Üniversitelerarası Dünya Güreş Şampiyonası’na (WUC 2016) ilişkin bilgi alışverişinin yapıldığı görüşmede TÜSF Başkanı Prof. Dr. Kemal Tamer, Üniversitemiz ve ilimizin büyük gayretleri sonucunda 2016 Üniversitelerarası Dünya Güreş Şampiyonası’nın Çorum’da gerçekleştirilecek olmasından dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’ı tebrik ederek başarılar diledi.

Çorum’a ve Üniversitemize büyük katkı sağlayacağını düşündükleri bu organizasyonun Çorum’da yapılmasından büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan da bu organizasyonun ilimize verilmesinde TÜSF Başkanı Prof. Dr. Kemal Tamer’in  büyük gayret ve destekleri olduğunu açıkladı. Şampiyonanın başarılı geçmesi için ellerinden geleni fazlası ile yapacaklarını ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, Üniversitemizin gayretli çalışmaları ve almış olduğu desteklerle başarıya ulaşılan bu ekip çalışmasında emeği geçen herkese teşekkür etti. 


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube