Yayınlanma Tarihi: 24 Eylül 2014 Çarşamba

Yabancı Uyruklu Bir Öğretim Elemanımız Daha Göreve Başladı

Üniversitemizde eğitimin uluslararasılaşması kapsamında yaptığı çalışmalar hızla devam ediyor. Yapılan çalışmalarımız sonucunda sadece uluslarası öğrenciler değil, çok sayıda yabancı uyruklu öğretim elemanı da üniversitemize gelmeye devam etmektedir. Bu kapsamda üniversitemizde göreve başlayan Yrd.Doç.Dr. Djursun Karasartova, Tıp Fakültesi’nde çalışmaya başladı.

Rektör Prof.Dr. Reha Metin Alkan’ı makamında ziyaret eden Yrd.Doç.Dr. Djursun Karasartova, Çorum ilinde bulunmaktan, Hitit Üniversitesi bünyesinde çalışmaktan da çok mutlu olduğunu, kendisinin üniverstemizin eğitimin uluslarasılaşması kapamında yaptığı çalışmalara katkı sağlamak için elinden gelen her türlü gayreti göstereceğini ifade etti.

Üniversitemizde yaşanan olumlu gelişmeler ve beraberinde gerçekleştirilen etkin tanıtım faaliyetlerinin katkıları sonucunda yabancı öğretim elemanı kadrosunu her geçen gün daha da artıran Üniversitemize, dünyanın dört bir yanından gelen taleplerin giderek artmakta olduğunu belirten Rektör Prof.Dr. Reha Metin Alkan, yabancı uyruklu öğretim elemanı sayısının daha da artırılması için de gayretlerin ve girişimlerin devam ettiğini vurguladı. 


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube