Yayınlanma Tarihi: 03 Eylül 2014 Çarşamba

Ak Parti Çorum İl Gençlik Kolları Rektörümüzü Ziyaret Etti

AK Parti Çorum İl Gençlik Kolları Başkanı Erhan Akar ile birlikte AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Üniversiteler Birim Başkanlığı Bölge Sorumluları Ahmet Duman, Alperen Taştan, Çorum İl Gençlik Kolları Başkan yardımcıları Mustafa Böcek, Akif Berk, Talha Keleş, Derya Yılmaz ve yönetim kurulu üyesi Tuba Kaçmaz, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı makamında ziyaret ettiler.

Verdiği destekler ve üniversitemiz için yapmış olduğu çalışmalardan dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’a teşekkürlerini ileten İl Gençlik Kolları Başkanı Erhan Akar, “Rektörümüz şehrimizde yeni olan üniversitemizi çağ atlatmış ve eskiye nazaran çok daha güçlü ve güvenilir bir üniversite haline getirmiştir” dedi.

Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’ın öğrenci arkadaşlarımıza göstermiş olduğu teveccüh ve ilgiden dolayı çok memnun olduklarını ifade eden Erhan Akar, “Uzun yıllar boyunca burada kalıp görevine devam etmesini istiyoruz. Şehrimize ve Üniversitemize katacağı çok şey olduğunu biliyoruz. Her zaman Rektörümüz ile birlikte olacak ve yapacağımız her şeyde desteğini almaya devam edeceğiz” dedi.

Üniversitemiz ile ilgili genel bilgi paylaşımında bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, üniversitenin şehir ile bütünleşmesine önem verdiklerini, hep birlikte, omuz omuza vererek yapılacak çalışmalarla daha güçlü bir şekilde hareket edeceklerini belirtti.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube