Yayınlanma Tarihi: 18 Ocak 2015 Pazar

Rektörümüz Kalkınma Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Yılmaz Tuna’yı Ziyaret Etti

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Kalkınma Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Yılmaz Tuna’yı ziyaret etti.

Rektör Prof. Dr. Alkan, bakanlık tarafından sağlanan bütçe imkanlarıyla Hitit Üniversitesinin fiziki altyapı eksikliğini büyük bir hızla giderdiğini ve hızlı bir kampüsleşme süreci yaşadığını belirterek, merkez ve ilçelerimizde tamamlanan ve halen yapımı devam eden inşaatlarımız ile ilgili bilgi paylaşımında bulundu. Üniverstemizin 2010 ve öncesinde ortalama %80’lerde bir Gerçekleşme Oranına sahipken, 2014 Mali Yılı sonu itibarıyla bu oranın %123’e yükseldiğini belirten Rektör Prof. Dr. Alkan, göreve geldikleri günden bu güne Üniversitemize verilen tüm desteklerden dolayı Kalkınma Bakanımız Dr. Cevdet Yılmaz başta olmak üzere, Kalkınma Bakanlığı Müsteşarı M. Cüneyd Düzyol’a, Kalkınma Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Yılmaz Tuna’ya, ilimizin vekillerine ve bu sürece katkı sağlayan herkese teşekkür etti.

Kalkınma Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Yılmaz Tuna da Rektör Prof. Dr. Alkan’ın büyük bir heyecanla yapmış olduğu başarılı çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek yıllardır kampüs sorunu yaşayan Hitit Üniversitesinin sağlanan işbirliği ve oluşturulan sinerji sonucunda kampüs sorunun çözümlenmesinin mutluluk verici olduğunu ifade etti. Müsteşar Yardımcısı Tuna, bundan sonraki süreçte de Üniversitemize destek vereceklerini sözlerine ekledi.