Yayınlanma Tarihi: 18 Ocak 2015 Pazar

Rektörümüz Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşarı Prof.Dr. Lütfi Akça’yı Ziyaret Etti

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, T.C. Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Lütfi Akça’yı ziyaret etti.

Üniversitemizde yürütülen çalışmalar hakkında genel bilgi paylaşımında bulunarak merkez ve ilçelerimizde yapımı devam eden inşaatlarımızın son durumuna ilişkin de bilgiler veren Rektör Prof. Dr. Alkan, 3 yıl önce yalnızca 83.000 m2’lik bir alana sahip olan Üniversitemizin, bugün itibariyle Kuzey Kampüsünün yaklaşık 2.200.000 m2’lik büyüklüğe ulaşıldığını ifade ederek, Üniversitemizin bu aşamaya gelmesindeki katkılarından dolayı başta T.C. Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu olmak üzere, Müsteşar Prof. Dr. Akça’ya ve bakanlığın bölge ve il müdürlüklerine teşekkür etti.

Üniversitemizde yaşanan gelişmelerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Lütfi Akça da şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada her zaman, her konuda Üniversitemize destek vereceklerini açıklayarak Rektör Prof. Dr. Alkan’a çalışmalarında başarılar diledi.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube