Yayınlanma Tarihi: 22 Ocak 2015 Perşembe

Rektörümüz İlim Yayma Cemiyetini Ziyaret Etti

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, İlim Yayma Cemiyeti yeni yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kamunun, özel sektörün ve STK’ların ortak hareketinin önemine dikkat çekerek Üniversitemizin tüm paydaşları ile uyum içerisinde ortak çalışmalar yaptığını belirten Rektör Prof. Dr. Alkan, Üniversitemizin yapmakta olduğu gayretli çalışmalarla ve almış olduğu desteklerle daha da güçlü bir şekilde emin adımlarla bir Dünya Üniversitesi olma yolunda hızla ilerlediğini açıkladı.

Üniversite sanayi işbirliğine büyük önem veren Üniversitemizin bulunduğu coğrafyada her kesime katma değer sağladığını belirten Rektör Prof. Dr. Alkan, Üniversitemizin doğru işlerle uğraşarak ve yaptığı çalışmaları doğru bir şekilde anlatarak başarıyı yakaladığını kaydetti. Rektör Prof. Dr. Alkan, İlim Yayma Cemiyeti yeni yönetim kuruluna çalışmalarında başarılar diledi.

Rektör Prof. Dr. Alkan’ın çok başarılı çalışmalara imza attığının altını çizen İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Av. Mehmet Karadağ da ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Üniversitemizle her alanda işbirliği içerisinde çalışmaya devam edeceklerini açıkladı.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube