Yayınlanma Tarihi: 04 Ocak 2015 Pazar

Rektörümüzden KYK Genel Müdürü Kaymakcan’a Ziyaret

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, KYK Genel Müdürü Prof. Dr. Recep Kaymakcan’ı makamında ziyaret etti.

İl ve ilçelerimizde yapılacak olan yurtlar hakkında bilginin verildiği ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, inşaatların tamamlanmasıyla Üniversitemiz öğrencisinin ihtiyacını karşılayacaklarını dile getirerek KYK Genel Müdürü Prof. Dr. Recep Kaymakcan’a şimdiye dek verdikleri katkı ve desteklerden dolayı teşekkürlerini ileterek bundan sonrasında da her zaman ortak çalışmalar ve projeler yapmaya açık olduklarını sözlerine ekledi.

Üniversitemizde yapılan ve yapımı devam eden hizmetlerin heyecan ve mutluluk verici gelişmeler olduğunu dile getiren KYK Genel Müdürü Prof. Dr. Recep Kaymakcan, aynı zamanda inşaat çalışmalarımızı çok yakından takip ettiğini, bu projelerle bizzat ilgilendiğini ve yapımına başlanacak inşaatlarımızın en kısa sürede yapımına başlatılması için de yoğun çaba sarf ettiklerini belirterek ziyaretten dolayı Rektörümüze teşekkür ederek başarılarının devamı diledi.