Yayınlanma Tarihi: 11 Ekim 2015 Pazar

Üniversitemiz Senatosu Kargı’da Toplandı

Üniversitemiz Senatosu, Senato Toplantısını gerçekleştirmek üzere Kargı ilçemizde bir araya geldi.

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Kargı Kaymakamlığına yaptığı ziyaretin sonrasında Üniversitemiz Senatosu ve Kargı Belediye Meclisi Üyeleri ile bir araya gelerek yaptığı genel toplantının ardından Kargı Belediye Başkanlığını ziyaret etti.

İlk olarak Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen ve Genel Sekreterimiz Erdal Kanık ile birlikte Kargı Kaymakamı Ali Erdoğan’ı makamında ziyaret etti.

Üniversitemiz ile ilgili bilgi paylaşımında bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan,  yeni Türkiye, yeni yönetim anlayışıyla günümüz çağının gereksinimleri doğrultusunda ilimizin tüm paydaşları ile iş birliği içerisinde katma değeri yüksek çalışmalar yapılacağına inancının tam olduğunu ifade ederek ilçelerimizin pek çok alanda gelişimine katkı sağladığına inandıklarını ve bu anlamda da imkânlar dahilinde ellerinden geldiğince ilçelerimize verilen desteklerin süreceğini sözlerine ekledi.

Üniversitemizdeki başarılı çalışmaları ve  gelişmeleri yakından takip ettiklerini, Kargı ilçesinin gelişimi açısından üniversitelerden sağlanacak akademik desteğin çok önemli bir yere sahip olduğunu belirten Kargı Kaymakamı Ali Erdoğan, Kaymakamlık olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını vurgulayarak ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ardından Kargı Belediye Meclisi Üyeleri ve Üniversitemiz Senato Üyeleriyle birlikte genel değerlendirme yapılan toplantıda, Kargı’nın turizm, sosyal, kültürel ve ekonomik alanda gelişimi açısından Üniversitemizin akademik anlamda her türlü desteğe açık olduklarının altını çizen Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, aynı zamanda sporcu kamplarının Kargı’da kurulabilmesi için çalışmaların yapılmasının gerektiğini, tüm ilçelerimizde olduğu gibi Kargı ilçemize de gereken desteği vereceklerini vurguladı.

Yapılan toplantı sonrasında Rektörümüz  Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen’i makamında ziyaret etti.

Ziyaretlerinden memnuniyetten duyduğunu belirten Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, Üniversitemizin son yıllardaki büyük gelişimini ve başarılarını yakından takip ettiklerini ifade ederek Kargı ilçesinin gelişimi açısından Üniversitemizden akademik destek beklediklerini söyledi. 

Üniversitemiz Senatosu’nun Kargı Belediyesinde toplanmasından büyük bir mutluluk duyduklarını dile getirerek Rektörümüze teşekkür eden Zeki Şen, 21-25 Ekim 2015 tarihlerinde düzenlenecek olan “Geleneksel Asırlık Kargı Panayırı”na Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı davet etti.

Üniversitemizde gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi paylaşımında bulunarak Üniversitemizin şehirle bütünleşerek yaptığı çalışmalarla bulunduğu bölgeye yarar sağlama inancıyla hareket ettiğini belirten Prof. Dr. Alkan, Üniversitelerin bulundukları bölgenin gelişimine her anlamda katkı sağlayarak gelişimin öncüsü olduklarını, imkânlar dahilinde her türlü desteği vermeye hazır olduklarını vurgulayarak Kargı’daki başarılı çalışmalarından ötürü Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen’i tebrik etti.



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube