Yayınlanma Tarihi: 13 Ekim 2015 Salı

Moskova Üniversitesinden Rektörümüze Ziyaret

Moskova Devlet Üniversitesi öğretim üyelerinden Prof. Dr. Sergei Eremin ve Gıda Mühendisliği Bölümü öğretim üyelerinden Doç Dr. Bülent Kabak’ın ortaklaşa yürütücülüğünü yaptığı “Aflatoksinler, Okratoksin A, Deoksinivalenol ve Fumonisin B1’in Tespitine Yönelik Yeni İmmunoassay Test Metotlarının Geliştirilmesi” başlıklı TUBITAK/RFBR projesi (214O671) kapsamında Moskova Devlet Üniversitesi öğretim üyelerinden Prof. Dr. Sergei Eremin ve Doç. Dr. Irina V. Gachok Rektörümüz  Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret etti.

Eğitimin uluslararasılaşması çalışmalarının en önemli bileşenlerinden biri olan ortak akademik projelerin Üniversitemizde yaygınlaşması yönünde desteklerinin her alanda tam olduğunu belirten Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, Prof. Dr. Sergei Eremin ve Doç. Dr. Irina V. Gachok üniversitemizde görmekten büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade etti.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Hitit Üniversitesi olarak uluslararası iş birliklerine büyük önem verdiklerini, bu iş birliklerinin yararlı somut adımlarından biri olarak gerçekleştirilen TUBITAK/RFBR projesine Rektörlük olarak her türlü katkıyı vereceklerini ve projenin sonuçlarının her iki ülke yararına önemli sonuçlar vermesi temennisinde bulundu. 



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube