Yayınlanma Tarihi: 13 Ekim 2015 Salı

YÖK Başkanımız Tarafından Gönderilen Başarı Belgeleri Öğrencilerimize Verildi

Eğitim hayatları boyunca ve sonrasında güzel bir anı olarak hafızalarda yer edinmesi amacıyla 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılında birimlerine en yüksek puanla yerleşen öğrencilerimize Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç tarafından gönderilen belgeler, yoğun bir katılımla gerçekleştirilen 2015-2016 Akademik Yılı açılış törenimizde öğrencilerimize verildi.

Ayrıca birimlerine en yüksek puanla yerleşen öğrencilerimize ödül ve başarı belgesi takdimini bir gelenek haline dönüştüren Üniversitemizde bu yıl Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (Sinpaş GYO) tarafından öğrencilerimize laptop ve Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan tarafından ise başarı belgeleri verildi.  

Öğrenci odaklı yönetim anlayışıyla çalışmalarına hız kesmeden devam eden, alanında mükemmel bilgi ve beceriyle donanmış, bilim ve teknolojide yaşanan gelişmelere ayak uydurabilen, yeniliğe açık, üretken, girişimci ve öncü bireyler yetiştirmeyi hedefleyen Üniversitemiz, öğrencilerimize bundan sonraki eğitim yaşantılarında da başarılarının devam etmesini içtenlikle arzu etmektedir. 


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube