Yayınlanma Tarihi: 15 Ekim 2015 Perşembe

Çorum Belediyesi Engelli Eğitim Merkezinden Rektörümüze Ziyaret

Çorum Belediyesi Engelli Eğitim Merkezi yöneticileri ve öğrencileri Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret etti. 

Gerçekleştirilen ziyarette Çorum Belediyesi Tesisler Müdürü Mahmut Yabacıoğlu, Engelli Eğitim Merkezi Müdürü Hülya Örs, Sosyal Çalışmacı Mustafa Salih Yüztgenç, Çini öğreticisi Hacer Kesici ile Engelli Eğitim Merkezi öğrencilerinden Arap Murat Akkoyunluoğlu ve İnci Demir hazır bulundular. 

Merkezin faaliyetleri hakkında bilgiler veren Tesisler Müdür Mahmut Yabacıoğlu, engelli bireylere çeşitli alanlarda eğitimler verildiğini ve Üniversitemiz ile farklı projelerde işbirliği içerisinde olmak istediklerini dile getirerek Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’dan Engelli Eğitim Merkezine gelen ve açıköğretim üzerinden eğitimlerini sürdüren öğrenciler için destek istedi.

Üniversitemizin sahip olduğu bilgi birikimiyle bulunduğu topluma en fazla faydayı sağlamak amacıyla gayretli bir şekilde çalışmalarını sürdürdüğünü ifade eden Rektör Prof. Dr. Alkan, engelli insanların yaşadıkları sorunların tüm insanlığın ortak sorunu olduğu bilinciyle hareket ettiklerini ve bünyesinde barındırdığı engelli öğrenci birimiyle birlikte bu konuda farkındalık oluşturmak adına pek çok çalışma yaptıklarını vurguladı.

 Engelli kardeşlerimizin sorunları, eğitimleri ve bağımsız hareket edebilme yeterliliğine ulaşmaları için her türlü desteği vermeye hazır olduklarının altını çizen Rektör Prof. Dr. Alkan, azimli ve başarılı çalışmalarından dolayı merkez personeline ve öğrencilere tebrik etti.

Görüşme sonunda Engelli Eğitim Merkezi öğrencilerinden İnci Demir, kendisinin yapmış olduğu; üzerinde işleme ve “Çorum Belediyesi Engelli Eğitim Merkezi” yazılı tabağı Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’a hediye etti. 



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube