Yayınlanma Tarihi: 20 Ekim 2015 Salı

Güngörmüşler Ekibinden Rektörümüze Hayırlı Olsun Ziyareti

Güngörmüşler Ekibi Başkanı Bahri Balcı ve beraberindeki heyet Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Alkan, toplumla her anlamla iç içe olma gayretinde olan Üniversitemizin çağın gereksinimleri doğrultusunda tüm paydaşları ile yakın bir diyalog ve iş birliği içerisinde katma değeri yüksek çalışmalar yapma gayretinde olduğunu belirti.

İlimizin STK temsilcilerinin Üniversitemizle kurmuş olduğu iş birliğinin önemine dikkat çeken Rektör Prof. Dr. Alkan, Üniversitemizin şehrin tüm dinamikleriyle kurduğu iletişim beraberinde şehirle bütünleştiğini ve oluşturulan bu sinerjiyle Üniversitemizin nitel ve nicel olarak her geçen gün büyüdüğünü ve bu büyümenin daha da artarak devam edeceğini söyledi.

Güngörmüşler Ekibi Başkanı Bahri Balcı da 2001 yılında kurulan ve 30 kişilik bir heyetten oluşan STK olarak Üniversitemizin yakaladığı başarı ve geldiği noktadan çok memnun olduklarını ve Rektör Prof. Dr. Alkan’ın yeniden rektör olarak atanmasından büyük mutluluk duyduklarını ifade etti. Aynı zamanda Bahri Balcı, “Rektör Prof. Dr. Alkan’ın yaptığı başarılı çalışmaları takip ediyor ve destekliyoruz. Bundan sonra da bize ihtiyaç olan her alanda desteğimiz devam edecek” diyerek başarı dileklerini sundu.



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube