Yayınlanma Tarihi: 23 Ekim 2015 Cuma

YEDAŞ Lojmanının Üniversitemize Devir Teslim Töreni Gerçekleştirildi

Karakeçili Mahallesi Bayındır 2. Sokak'ta bulunan YEDAŞ'a ait lojman, Üniversitemize devredildi. Lojman binası önünde gerçekleştirilen devir teslim törenine AK Parti Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Çorum Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, YEDAŞ Koordinatörü İlyas Akyol, Karakeçili Mahallesi Muhtarı Mehmet Aydın ile Üniversitemiz yöneticileri katıldı.

AK Parti Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Özelleştirme Daire Başkanlığı ve Maliye Bakanlığı ile görüşmeler sonucu binanın Üniversitemize devrini gerçekleştirdiklerini ifade ederek hayırlı olmasını temenni etti.

Meslek Yüksekokulumuza oldukça yakın olan binanın en uygun şekilde değerlendirileceğini belirten Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan da binanın tamamen eğitim amaçlı kullanılacağını vurgulayarak katkısı bulunanlara teşekkür etti.